JENNY'S SWEET KITCHEN

2013년 6월 10일 월요일


RECIPE #5

JENNY'S CHOCOLATE TARTS

INGREDIENTS:

1 cup chocolate chips
1 1/4 tps honey
1/2 cup milk
tart shells

METHOD:
1. Stir chocolate, honey, and milk in a bowl on a boiling water over low heat until smooth.
2. Place the chocolate mixture in tart shell.
3. Cool it over night in refrigerator.

작성자: 아메리카노 시간: 오후 7:25
이메일로 전송BlogThis!X에 공유Facebook에서 공유Pinterest에 공유

댓글 없음:

댓글 쓰기

최근 게시물 이전 게시물 홈
피드 구독하기: 댓글 (Atom)

블로그 보관함

  • ▼  2013 (15)
    • ▼  6월 (12)
      • RECIPE #15 SPICY TUNA ROLL INGREDIENTS: rice 1 c...
      • RECIPE #14 VANILLA CHOCOLATE CHIP LOAF CAKE INGR...
      • RECIPE #13 WHITE CAKE INGREDIENTS: 1 cup white s...
      • RECIPE #12 OATMEAL COOKIES INGREDIENTS: 3 Cups...
      • RECIPE #11 KOREAN RED BEAN SHERBET (POTBINGSU) I...
      • RECIPE #10 KOREAN SWEET RICE & RED BEAN RICE CA...
      • RECIPE #9 KOREAN CANNELLINI BEAN COOKIES IN...
      • RECIPE #8 KOREAN STRAWBERRY HARD CANDY INGREDIEN...
      • RECIPE #7 KOREAN SWEET RED BEAN BREAD INGREDIENT...
      • RECIPE #6 BLONDIES INGREDIENTS: 1/2 cup butter,...
      • RECIPE #5 JENNY'S CHOCOLATE TARTS INGREDIENTS: ...
      • RECIPE #4 DOUBLE CHOCOLATE CUP-CAKE   INGRED...
    • ►  5월 (2)
    • ►  4월 (1)

프로필

아메리카노
전체 프로필 보기
무늬 테마. Powered by Blogger.